Hallituksen on julistauduttava feministiseksi

Meillä on vahva luottamus hallitusneuvottelijoihin, ja toivomme että tasa-arvo ei jää neuvotteluissa vain korulauseen asemaan. Vaaleissa on äänestetty muutoksen puolesta. Feministinen hallitusohjelma ottaa huomioon koko ihmisyyden kirjon kaikessa päätöksenteossa. Tästä syystä rohkaisemme uutta hallitusta julistautumaan feministiseksi!
igår kl. 10:28

EU, rättsstatens obevekliga försvarare

Globaliseringen och digitaliseringen har öppnat upp för alla former av exploatering av känslig information, maktförhållanden och resurser, säger Anna Jungner-Nordgren.
igår kl. 10:13

Intresseanmälan till Kvinnoförbundets utskott 2019-2021

Nu är det dags att söka till Svenska Kvinnoförbundets utskott! Vill du vara med och påverka Kvinnoförbundets verksamhet och politik? Vi har flera intressanta utskott att välja mellan. Deadline för ansökan är den 26.5.
15.05.2019 kl. 10:28

Dags för ett jämställt Europa!

Det finns idag en djup spricka mellan de EU-medlemsländer som står upp för humanism och demokrati och de som systematiskt kränker rättsstaten och medborgarnas rättigheter och vägrar ta ansvar för asylsökande.
14.05.2019 kl. 14:19

Det är dags för ett jämställt Europa!

Svenska Kvinnoförbundet lanserar idag sitt EU-valsprogram. Förbundet vill se ett jämställt Europa med särskilda satsningar på trygghet, digitalisering och arbetsmarknad.
07.05.2019 kl. 14:35