Bild på Ramieza Mahdi

Ordförandekandidaterna presenterar sig: Vem är Ramieza Mahdi?

Svenska Kvinnoförbundets årsmöte i Närpes närmar sig. Den här veckan presenterar sig kandidaterna till ordförande för Svenska Kvinnoförbundet genom att besvara några frågor. Här kan du läsa Ramieza Mahdis svar.
25.08.2020 kl. 09:53

Ordförandekandidaterna presenterar sig: Vem är Anita Westerholm?

Den 5 september väljer vi en ny ordförande för Svenska Kvinnoförbundet efter avgående ordförande Anna Jungner-Nordgren. Den här veckan presenterar sig kandidaterna till ordförande för Svenska Kvinnoförbundet genom att besvara några frågor. Här kan du läsa Anita Westerholms svar.
25.08.2020 kl. 09:44

Ordförandekandidaterna presenterar sig: Vem är Pia Sundell?

På Svenska Kvinnoförbundets årsmöte den 5 september i Närpes väljer vi en ny ordförande för förbundet. Den här veckan presenterar sig kandidaterna till ordförande för Svenska Kvinnoförbundet genom att besvara några frågor. Här kan du läsa Pia Sundells svar.
25.08.2020 kl. 09:22

Anita Westerholm: Inför totalförbud mot sexköp i Finland

Svenska Kvinnoförbundets vice ordförande Anita Westerholm lyfte upp jämställdhetsprogrammet och totalreformen av sexualbrottslagstiftningen i sitt anförande på SFP:s partifullmäktigemöte i helgen.
24.08.2020 kl. 11:19
Bild på Anna Jungner-Nordgren

Jungner-Nordgren berömmer regeringens jämställdhetsprogram

En familjeledighetsreform som uppmuntrar till ett jämställt uttag av föräldraledigheterna, en totalreform av sexualbrottslagstiftningen som ska ta sin utgångspunkt i rätten till sexuell självbestämmanderätt och en förnyelse av translagen är alla viktiga åtgärder för att förverkliga jämställdhet, säger Jungner-Nordgren.
25.06.2020 kl. 14:30