SFP är ett av de bästa partierna på att lyfta jämställdhet

Centret för jämställdhetsinformation har gjort en sammanställning över partiernas målsättningar för att främja jämställdhet under nästa regeringsperiod. Svenska folkpartiet (SFP) placerar sig i toppen.
29.03.2019 kl. 15:34

Resolution från årsmötet: Dags för feministisk politik i Finland!

Småbarnsföräldrarna i Finland vill ha större flexibilitet i familjeledigheterna och bättre möjligheter att kombinera arbete och familj. Med en bättre och mer jämställd familjepolitik kan vi stöda familjernas välmående och möjligheter att bilda familj.
24.03.2019 kl. 13:50

Westerholm: Jag vill arbeta för att aktivera flera unga i Kvinnoförbundet

Svenska Kvinnoförbundets årsmöte har idag valt Anita Westerholm, 24, från Ekenäs, Raseborg till en av förbundets tre vice ordförande.
24.03.2019 kl. 11:22

Backgren: Vi måste ta tillvara kvinnliga företagares potential

Svenska Kvinnoförbundets årsmöte har idag gett vice ordförande Ann-Sofi Backgren från Korsnäs förnyat förtroende. Backgren har fungerat som en av förbundets tre vice ordförande sedan 2016.
24.03.2019 kl. 11:20

Keskinen: De kommande regeringsförhandlingarna är avgörande för jämställdheten

Svenska Kvinnoförbundets årsmöte har idag återvalt Lotta Keskinen från Helsingfors till en av förbundets tre vice ordförande. - Det är ett ärofyllt och viktigt uppdrag att i rollen som vice ordförande representera kvinnoförbundarna - jag är oerhört tacksam för förtroendet, säger Keskinen.
24.03.2019 kl. 11:11