RKP:n naisjärjestö

Svenska Kvinnoförbundet on Suomessa toimiva liberaalifeministinen naisjärjestö. Politiikkamme tavoitteena on tasa-arvoinen ja yhdenvertainen, ihmisoikeuksia kunnioittava ja väkivallasta vapaa yhteiskunta, jossa sukupuoli ei rajoita ihmisten mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Svenska Kvinnoförbundet on RKP:n jäsenliitto.

Kaikilla politiikan alueilla on tilaa feministiselle näkökulmalle. Feministisen muutostyön on tapahduttava säätämällä lakeja erilaista syrjintää vastaan, mutta myös vaikuttamalla rakenteiden ja asenteiden muuttamiseksi. Liberaalifeminismi vaikuttaa rakenteisiin siten, että syntyy kaikille oikeudenmukaisempi, syrjinnästä, rasismista ja seksismistä vapaa yhteiskunta. 

Liity jäseneksi

Svenska Kvinnoförbundet r.f. on vaikutuskanava feministeille, jotka haluavat kehittää yhteiskuntaa tasa-arvoisemmaksi. Hyvin toimiva demokratia edellyttää, että valta on jaettu tasa-arvoisesti yhteiskunnassa. Jäsenenä olet mukana rakentamassa yhteiskuntaa, jossa naiset osallistuvat päätöksentekoon kaikilla tasoilla ja yhteiskunta-alueilla.

Svenska Kvinnoförbundetiin liitytään maksamalla jäsenmaksu oman alueesi paikallisyhdistyksellesi. Jos paikkakunnallasi ei vielä ole omaa yhdistystä, voit maksaa jäsenmaksusi valtakunnalliselle Svenska Kvinnoförbundet -järjestölle. Svenska Kvinnoförbundetin jäsenyys ei edellytä puolueen jäsenyyttä. 

Tule mukaan vaikuttamaan, verkostoitumaan ja tekemään tasa-arvoa parantavia päätöksiä!

Ota yhteyttä pääsihteeri Agneta Udd-Saarelaan, jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä: agneta.udd-saarela(a)kvinnoforbundet.fi tai p. 045-657 9789.

Roskapostisuodatus
Kirjoita numero 3 kirjaimin: